X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه کیک دو لایه مخملی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۸ آذر
بازديد : 807

در بخش سبک زندگی سایت گهر اینبار طرز تهیه کیک فوق العاده خوشمزه و البته شیک و مجلسی را برای شما تدارک دیده ایم

cackee طرز تهیه کیک دو لایه مخملی

مواد کیک قرمز مخملی

آرد کیک ۲ لیوان (۳۵۰ گرم)  .  جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری  .  پودر کاکائو خالص ۲ قاشق

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  کره ۱۰۰ گرم  .  شکر ۱ و ۱/۲ لیوان

روغن ۱/۲ لیوان  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  وانیل ۱ قاشق  .  سرکه سفید ۳ قاشق

ژل رنگ قرمز خوراکی  .  ماست ۳/۴ لیوان  .  شیر ۱/۴ لیوان

 مواد روکش و کرم داخل کیک

پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم  .  کره نرم شده ۱۰۰ گرم  .  خاک قند ۵۰۰ گرم

خامه ۳ قاشق  .  وانیل ۲ قاشق چایخوری  .  پودر نارگیل (به دلخواه)

cake2 طرز تهیه کیک دو لایه مخملی

طرز تهیه کیک: فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. برای اینکه کیک ۲ لایه شود، بهتر است که از ۲ قالب ۲*۹ استفاده کنید. قالبها را با کمی کره چرب کنید.

بخوانید :   نکاتی برای انتخاب مکان مناسب برای آبنما

آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شیر و ماست را هم با هم مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید تا از آن به عنوان باترمیلک استفاده کنید.

کره را با همزن برقی آنقدر بزنید تا خامه ای شود، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره با سرعت بیشتری آن را بهم بزنید. دور ظرف را بتراشید و مواد را در وسط جمع کنید. سپس روغن را آرام آرام اضافه کنید و دوباره به مدت ۳ دقیقه مواد را با سرعت زیاد مخلوط کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را به همراه وانیل خوب هم زده و به مخلوط کره اضافه کنید. در ظرفی جداگانه سرکه را با رنگ خوراکی باهم مخلوط کنید تا رنگ دلخواهتان بدست آید. سپس به مواد اضافه کنید.

مخلوط آردی و باترمیلک را در چند مرحله باهم مخلوط کنید و سعی کنید که در مرحله ی آخر با ریختن آرد اختلاط به اتمام برسد. توجه داشته باشید که مواد را به اندازه کافی هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس بعد از اینکه مایع کیک را با مخلوط کره مخلوط کردید سفیده ها را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بخوانید :   معرفی بهترین رنگ ها برای اتاق خواب

نصف مایه کیک را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید و هر دو را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

طرز تهیه روکش: پنیر خامه ای را به مدت ۲ ۳ دقیقه با کره خوب بهم بزنید. خاک قند و ۲ قاشق خامه را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در مرحله آخر وانیل و ۱ قاشق خامه دیگر را اضافه کنید.

هنگامیکه کیک ها آماده شدند. آنها را از فر بیرون بیاورید. یک دیس حاضر کنید و یکی از کیکها را روی آن قرار دهید. ۱/۳ یا ۱/۲ از روکش را روی کیک و دور و اطراف آن پخش کنید و سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید. دوباره از خامه روکش روکیک ریزید و دور و اطراف آن پخش کنید. تا روکش یکنواخت شود، به دلخواد می توانید کمی پودر نارگیل هم روی کیک بپاشید.

(کل ۱,۷۰۷ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي