X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه کارپاچیو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۹ مهر
بازديد : 886

طرز تهیه کارپاچیو

36 طرز تهیه کارپاچیو

مواد لازم :
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب= ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی =۱۰۰ گرم
لیموی برش داده شده= ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خردل ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون ۷۵ میلی گرم
خامه غلیظ ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:
یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید ۴۵ دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فریزر بماند.

برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.

پس از ۲۰ دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.

بخوانید :   بهبود روابط همسران و اصول آن

 

منبع : آشپزآنلاین

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي