X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه ژله فرفره

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ تیر
بازديد : 696

طرز تهیه ژله فرفره

gele roli 200x200 طرز تهیه ژله فرفره

ژله فرفره

تجربه درست کردن شکل جدیدی از دسرهای همیشگی، حتما می تواند برای هر خانمی خوشایند و جالب باشد. درست کردن ژله که می توان آن را با روش های مختلف به اشکال متفاوتی درآورد نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای یک تجربه جدید در تهیه ژله این چگونه را دنبال کنید.

۱ مواد لازم

پودر ژله یک بسته
مارشملو ۳۰ گرم
آب نصف لیوان

۲ یک کتری مناسب (ظرف ژله به راحتی روی آن قرار بگیرد) را تا نیمه آب کنید و به جوش آورید.

۳ نیم لیوان آب را جوش آورده و ژله را در آن حل کنید.

۴ مارشملو را خرد کرده و در ژله بریزید.

تا جایی که می توانید مارشملوها را ریز کنید؛ چون کمی سخت آب می شوند.

۵ ظرف حاوی ژله و مارشملو را روی حرارت کتری که به جوش آورده اید قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا مارشملوها به روش بن ماری آب شوند.

مطلب پیشنهادی :   آموزش رنگ آمیزی وسایل چوبی منزل

۶ ته یک ظرف مستطیل شکل را چرب کنید و ژله و مارشملو را در آن بریزید.

۷ ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

۸ داخل یک سینی آب جوش بریزید و ظرف ژله را در آن قرار دهید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.

۹ ژله را رول کرده و برش بزنید.

برای انجام این کار بهتر است از یک تکه نخ کمک بگیرید چون بریدن این رولت با چاقو مشکل است.

نکات و هشدارها

معمولا در بازار ژله در بسته بندی های ۱۰۰ گرمی عرضه می شود اما برای تهیه این نوع ژله برای هر ۸۵ گرم پودر ژله باید ۲۵ گرم مارشملو استفاده کنید و برای ۱۵ گرم بقیه به حدود ۵ گرم مارشملو اضافه نیاز دارید. ممکن است این ۵ گرم را اصلا به حساب نیاورید اما ممکن است به همین دلیل ژله شما چسبندگی خوبی پیدا نکند. پس هنگام خرید به وزن محصولی که خریداری می کنید دقت کنید.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه ماکارون "شیرینی" فرانسوی + فیلم

علت دو رنگ شدن ژله این است که مارشملو سبک است و روی ژله قرار می گیرد.

این ژله اصلا نرم نیست و کاملا مانند پاستیل است.

منبع:phow.ir

(کل ۲,۳۵۳ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي