چلو ماهیچه یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذی است که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک چلو ماهیچه متفاوت را به شما عزیزان آموزش دههیم. با ما همراه شوید.
مواد لازم
- 4 عدد ماهیچه گوسفند
- 1 عدد هویج
- 2 عدد ساقه کرفس
- 1 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 2 ق س رب گوجه فرنگی
- 1 ق س روغنزیتون
- به میزان لازم برگ بو
- 1 ق چ پودر سیر
- نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز
- به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
طرز تهیه:
1. اینو یادت بمونه. مهمترین قدم درست کردن ماهیچه، آمادهسازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. چه سخته این کلمه.
2. روغنزیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوطکن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچهها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛ تنبلی نکنیا.
3. حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.
4. حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغنزیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.
5. وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن.