X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ خرداد
بازديد : 1276

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

ebfb17006c طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر

.

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

مواد لازم برای ۴نفر

۱ بسته خمیر پیراشکی آماده

۲۰۰ گرم قارچ

۱ عدد سینه مرغ پخته شده

۱ عدد پیاز متوسط

۱ عدد فلفل دلمه ای بزرگ

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

۱ بسته پنیر پیتزای رنده شده

مقداری روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم پاک کرده، شسته و نگینی خرد کنید.

بخوانید :   نکات مهمی در هنگام خرید لوازم خانگی

۲٫ در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای را در روغن تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید.

۳٫ برای مزه دار کردن مواد داخل تابه نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حالا حرارت را خاموش کنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و تابه را کنار بگذارید.

۴٫ خمیر پیراشکی را آماده کرده، وسط آن به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شکل درست کنید.

۵٫ در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشکی های آماده را در روغن سرخ کنید.

۶٫ بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشکی ها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

(کل ۱,۷۷۵ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي