X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه نان قندی خانگی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۴ فروردین
بازديد : 747

نان قندی یکی از شیرینی های خوشمزه که به ترکهاش هم معروف هست طرفداران خاصی دارد در ادامه طرز تهیه نان قندی خانگی را می خوانید

طرز تهیه نان قندی طرز تهیه نان قندی خانگی

شیرینی _نان قندی یا بهشتی قزوین این شیرینی خیلی خوش طعمه و به ترکهاش معروفه

مواد لازم برای شیرینی بهشتی :

آرد سفید ۵۰۰ گرم
 پودر قند  ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
 بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی بهشتی :

روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر آماده شده را در مشما گذاشته و ۴ ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم. بعد از استراحت کمی ورز می دهیم. بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی می گذاریم. سینی نیازی به چرب کردن یا انداخت کاغذ روغنی ندارد. روی شیرینی ها را قبل از گذاشتن در فر، با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند. کمی سیاه دانه یا کنجد هم روی آنها بپاشید. سپس سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.

مطلب پیشنهادی :   دستور پخت چلو گوشت گیاهی با هویج

نکاتی برای پخت شیرینی بهشتی :

فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن می کنیم. روغن جامد را آب نکنید باید حتما جامد باشد. من از روغن صاف قنادی استفاده کردم. از روغن نیمه جامد استفاده نکنید. حتما از روغن قنادی یا روغن کاملا جامد استفاده کنید. این شیرینی را می توانیم کاکائویی درست کنیم. برای این منظور ۲ قاشق از آرد را کم می کنیم و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنیم.

(V 738 , 2 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي