X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه نان سبوس دار در خانه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ فروردین
بازديد : 9744

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نان سبوس دار در خانه را آموزش دهیم.

Wholemeal bread recipe طرز تهیه نان سبوس دار در خانه

مواد لازم:

آرد گندم : یک لیوان
شیر ولرم : یک لیوان
سبوس جو : یک لیوان
خمیر مایه : دوقاشق چای خوری
شکر : دو قاشق چای خوری
زنجبیل : دو قاشق چای خوری
روغن زیتون : یک سوم لیوان

 

طرز تهیه:

شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
پس از ۵ دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
روی سطح میز  آرد بپاشید، خمیر را روی سطح میز  قرار دهید و به ۸ قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید )، خمیرها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک  ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
پس از ۲۵ – ۲۰ دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.

(V 21,781 , 188 today)
مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه کباب لا پلو

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي