طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 15 آبان

سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای ۲  نفر

  • ۳۰۰ گرم میگو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ /۱ پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • ۱ ق س روغن‌زیتون


طرز تهیه:

۱. میگوها را ۳ دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

۲. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

۳. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

۴. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

۵. حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

۶. مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

 حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي