طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها
سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۳۰۰ گرم میگو
- ۱ عدد پیاز
- ۲ /۱ پیمانه کنجد
- به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- ۱ ق س روغنزیتون
طرز تهیه:
۱. میگوها را ۳ دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.
۲. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.
۳. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
۴. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.
۵. حالا کنجد و روغنزیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.
۶. مخلوط کنجد و روغنزیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته
حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.