X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۵ آبان
بازديد : 311

سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

1446815466047 طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

مواد لازم برای ۲  نفر

  • ۳۰۰ گرم میگو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ /۱ پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • ۱ ق س روغن‌زیتون


طرز تهیه:

۱٫ میگوها را ۳ دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

۲٫ بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

۳٫ پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

۴٫ میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

۵٫ حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

۶٫ مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

 حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

(V 158 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   باید و نبایدهای نامزدبازی
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي