X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۵ آبان
بازديد : 524

سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

1446815466047 طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

مواد لازم برای ۲  نفر

  • ۳۰۰ گرم میگو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ /۱ پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • ۱ ق س روغن‌زیتون


طرز تهیه:

۱٫ میگوها را ۳ دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

۲٫ بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

۳٫ پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

۴٫ میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

۵٫ حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

۶٫ مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

 حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

بخوانید :   نکات مهمی برای داشتن رابطه سالم میان همسران
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي