X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه مشکوفی / دسر مازندرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ آبان
بازديد : 468

دسر یکی از پرطرفدارترین وعده های غذایی است و در اقصی نقاط ایران انواع دسرهای خوشمزه تهیه می شود. در این مطلب طرز تهیه مشکوفی که یک دسر مازندرانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

mashkoofi طرز تهیه مشکوفی / دسر مازندرانی

مواد لازم برای تهیه مشکوفی :

کره : یک قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چای‌خوری
گلاب : یک قاشق غذاخوری
نشاسته : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : ۲ لیوان
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
دنت زعفرانی

طرز تهیه مشکوفی :

شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

(کل ۲,۴۶۱ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   انواع مدل دکوراسیون کمد دیواری
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي