X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۰ آبان
بازديد : 633

دستور پخت و طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه را در ادامه این مطلب می خوانید

sa طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم:
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:
۱٫ قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
۲٫ در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
۳٫ تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
۴٫ آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
۵٫ تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
بخوانید :   مدل پردهای جدید پذیرایی 2018
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي