X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲ دی
بازديد : 1395

غذاهای شمالی با اینکه تند هستند فوق العاده خوشمزه و متنوع هم هستند ، مرغ ترش یک غذای خاص مازنی و شمالی هست که فوق العاده خوشمزه هست

 

sour chicken طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

مرغ ترش مازندران

مرغ کامل ۱ عدد  .  پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد  .  سیر ۳ یا ۴ حبه

سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع  ۱ کیلو

آبلیمو ۱/۳ لیوان  .  مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان  .   نمک و زردچوبه

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

بخوانید :   روانشناسی تاثیر افسردگی فصلی روی زنان و مردان

پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

 

(کل ۳,۴۶۳ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي