طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 2 دی

غذاهای شمالی با اینکه تند هستند فوق العاده خوشمزه و متنوع هم هستند ، مرغ ترش یک غذای خاص مازنی و شمالی هست که فوق العاده خوشمزه هست

 

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مرغ ترش مازندران

مرغ کامل ۱ عدد  .  پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد  .  سیر ۳ یا ۴ حبه

سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع  ۱ کیلو

آبلیمو ۱/۳ لیوان  .  مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان  .   نمک و زردچوبه

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي