طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
غذاهای شمالی با اینکه تند هستند فوق العاده خوشمزه و متنوع هم هستند ، مرغ ترش یک غذای خاص مازنی و شمالی هست که فوق العاده خوشمزه هست
مرغ ترش مازندران
مرغ کامل ۱ عدد . پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد . سیر ۳ یا ۴ حبه
سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع ۱ کیلو
آبلیمو ۱/۳ لیوان . مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان . نمک و زردچوبه
طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.
در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.