X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ آبان
بازديد : 585

سایت گهر همیشه سعی دارد که غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را به شما عزیزان آموزش دهد. در این مطلب هم طرز تهیه ماست جوش که یک نوع غذای دامغانی است و بسیار خوشمزه نیز می باشد را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

Mast Joosh طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲لیوان ماست
  • ۱ عددپیاز
  • ۳حبه سیر
  • ۱ق س نعنا
  • ۲عددگوجه‌فرنگی
  • ۱عددبادمجان در صورت تمایل
  • ۱ق س آرد

طرز تهیه:

۱٫  ابتداپیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت دهید.

۲٫ حالا آرد  را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

۳٫ سیر را نگینی خرد کنید،روی بقیه مواد بریزید و تفت دهید.

۴٫ گوجه‌فرنگی و بادمجان رانگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

۵٫ حالاماست ونعنا را با یک لیوان آب مخلوط کنید، روی بقیه مواد بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم جوش بیاید. بعد از ۲۰ دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

مطلب پیشنهادی :   کاربردهای جالب سلفون در خانه داری

نکته

این غذا را باید با نان خشک و به‌صورت ترید سرو کنید.

(V 552 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي