طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

سایت گهر همیشه سعی دارد که غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را به شما عزیزان آموزش دهد. در این مطلب هم طرز تهیه ماست جوش که یک نوع غذای دامغانی است و بسیار خوشمزه نیز می باشد را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

مواد لازم برای 2 نفر

  • 2لیوان ماست
  • 1 عددپیاز
  • 3حبه سیر
  • 1ق س نعنا
  • 2عددگوجه‌فرنگی
  • 1عددبادمجان در صورت تمایل
  • 1ق س آرد

طرز تهیه:

1.  ابتداپیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت دهید.

2. حالا آرد  را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

3. سیر را نگینی خرد کنید،روی بقیه مواد بریزید و تفت دهید.

4. گوجه‌فرنگی و بادمجان رانگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

5. حالاماست ونعنا را با یک لیوان آب مخلوط کنید، روی بقیه مواد بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم جوش بیاید. بعد از 20 دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

نکته

این غذا را باید با نان خشک و به‌صورت ترید سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه