X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ آبان
بازديد : 962

سایت گهر همیشه سعی دارد که غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را به شما عزیزان آموزش دهد. در این مطلب هم طرز تهیه ماست جوش که یک نوع غذای دامغانی است و بسیار خوشمزه نیز می باشد را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

Mast Joosh طرز تهیه ماست جوش / غذای دامغانی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲لیوان ماست
  • ۱ عددپیاز
  • ۳حبه سیر
  • ۱ق س نعنا
  • ۲عددگوجه‌فرنگی
  • ۱عددبادمجان در صورت تمایل
  • ۱ق س آرد

طرز تهیه:

۱٫  ابتداپیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت دهید.

۲٫ حالا آرد  را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

۳٫ سیر را نگینی خرد کنید،روی بقیه مواد بریزید و تفت دهید.

۴٫ گوجه‌فرنگی و بادمجان رانگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

۵٫ حالاماست ونعنا را با یک لیوان آب مخلوط کنید، روی بقیه مواد بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم جوش بیاید. بعد از ۲۰ دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

نکته

این غذا را باید با نان خشک و به‌صورت ترید سرو کنید.

بخوانید :   دستور تهیه ساندویچ مرغ و پنیر فوری برای دانش آموزان
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي