طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری

طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری

مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :

آرد گندم2 پیمانه
آب2 پیمانه
 شیره خرما1 پیمانه
نشاسته2 قاشق غذاخوری
مایه خمیر (مخمر)1 قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد
روغن مایع1 پیمانه

طرز تهیه لگیمات (لیقمات) :

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

نکته : 

این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه