مطالب پيشنهادي

طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۹ فروردین
بازديد : 83

طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه لگیمات طرز تهیه لگیمات یا لیقمات شیرینی بوشهری

مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :

آرد گندم ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
 شیره خرما ۱ پیمانه
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه

طرز تهیه لگیمات (لیقمات) :

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.

مطلب پیشنهادی :   آموزش چیدن سفره هفت سین

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

نکته : 

این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

(V 157 , 1 today)

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبلیغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي