X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه غذای عربی به دو روش متفاوت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ مرداد
بازديد : 83

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  طرز تهیه غذای عربی به دو روش متفاوت  صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

1361209 949 طرز تهیه غذای عربی به دو روش متفاوت

حمص یک پیش غذای عربی است که ماده اصلی آن را نخود تشکیل داده است. به همین خاطر خواص بسیاری دارد. در همین راستا، در ادامه دستور پخت دو طعم گوناگون از این غذا را انتخاب کرده ایم. برای یادگیری آن ها با ما همراه باشید.

مواد لازم

  •     ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
  •     ۲ حبه سیر
  •     ¼ پیمانه سس تاهینی
  •     ۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره
  •     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب
  •     جعفری خرد شده
طرز تهیه

۱٫  سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.

مطلب پیشنهادی :   نکات مهم برای نصب پرده

۲٫ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

۳٫  روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

۴٫  در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

حمص فلفل قرمز کبابی

مواد لازم

  •     ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
  •     ۱ حبه سیر
  •     ۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  •     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
۱٫  فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲٫ فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.
۳٫سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.
۴٫ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
۵٫ روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.
۶٫ در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
(V 55 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي