X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه شیشلیک به صورت گام به گام

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ آبان
بازديد : 801

کباب و انوع غذاهای کبابی طرفداران بسیار زیادی به ویژه در ایران دارد. یکی از این کباب های خوشمزه، شیشلیک است. در این مطلب طرز تهیه شیشلیک به صورت گام به گام را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

shishlik1 طرز تهیه شیشلیک به صورت گام به گام

مواد لازم برای ۲ نفر

  •  ۱ کیلو گوشت راسته گوساله یا گوسفند
  • ۱۰۰ گرم دنبه
  • ۴ عدد پیاز
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۴ قاشق غ س روغن‌زیتون
  • ۵ عدد گوجه‌فرنگی
  • به‌اندازه لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱٫ اول‌ازهمه باید حواست به گوشتی که می‌خری باشه. به قصاب بامعرفت محله تون بگو از اون گوشتای تازه که اون پشت قایم کرده بهت بده. گوشت تازه، هم نرمه هم رنگ و روی بهتری داره.

۲٫ ‌ بعدازاینکه گوشتو خریدی، باید مرحله اول رو روش اجرا کنی. گوشتو میذاری روی تخته و اون اندازه‌ای که دوست داری می‌بری و تکه‌تکه می‌کنی. مثل قصابای حرفه‌ای با ساطور کار کن. خیل نرم و ظریف هم ضربه بزن روی گوشتا.

بخوانید :   دستور تهیه دسر کرم نسکافه پنیری

۳٫   حالا اون پیازا رو رنده کن، بعد آبشونو بگیر. آب پیاز و یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه رو باهم مخلوط کن و بریز روی گوشت. همچین که می خوای گوشتو ناز کنی. با دستت آب پیاز و فلفل رو بمال روی گوشت تا حسابی به خوردش بره. دم آخر هم روغن‌زیتون رو بریز روی گوشت و بازم گوشتارو ماساژ بده تا خوب اون آب پیاز و فلفل و روغن‌زیتون به خوردش بره و حسابی نرم بشه. اگه فرصت داری بذار چند ساعت تو یخچال بمونه. این‌جوری هم طعم کبابت بهتر می شه و هم وقتی گوشت رو بذاری تو دهنت مثل پنبه می مونه.

۴٫ ‌ مهم‌ترین قسمت کباب کردن به سیخ کشیدن گوشتاست. اون دنبه‌ها بود که تو مواد لازم گفتم، واسه تزیین نیست که. اونارو تیکه تیکه کن. اندازه مکعب‌های سه سانتی. حالا سیخو بردار. یک تیکه گوشت که سیخ کردی بعدش باید یه دنبه به سیخ بزنی.

بخوانید :   طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

۵٫ ‌  ایشالله زغالا یادت نرفته دیگه. زغالا رو که خوب آماده کردی و گل افتاد به جونشون، باید سیخارو بذاری روش. حواست باشه. سیخارو به حال خودشون رها نکنی و بری. هر دو سه دقیقه یک‌بار باید سیخارو بچرخونی. بعد که خوب کباب شد از روی زغال بردار و بچین توی یه دیس. همون طور داغ داغ هم باید روشون کره بمالی تا نرم‌تر و خوشمزه‌تر بشن. بفرمایید. کباب شیشلیک شما آماده است. تو دیس رو هم باسلیقه خودت تزیین کن. با پیاز و گوجه‌فرنگی و جعفری و لیموترش و کلم قرمز و لوبیا سبز و…

کلک مرغابی

اگه وقت نداری و می خوای سریع گوشتو کباب کنی، دو تا کیوی رو رنده کن و بریز روی گوشتا. تو نیم ساعت گوشتا مثل پنبه می شن.

فوت و فن:

اگه بساط منقل و آتیش واست سخته، می تونی تیکه‌های گوشت رو تو سینی فر بچینی و بذاریشون تو فر. نیم ساعت کافیه. حرارت هم باید ۱۸۰درجه سانتی گراد  باشه. بیشتر باشه جزغاله می شن. گفته باشم.

بخوانید :   آموزش خرید فرش ماشینی

نکته

کباب‌ها رو بعدازاینکه از روی زغال برداشتی، لای نون نذار. نون آب کبابو می گیره و کبابت خشک می شه.

(کل ۹۱۵ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي