طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته

طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته

اگر در تدارک تهیه شیرینی برای عید نوروز هستید حتما می دانید که شیرینی کشمشی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها محسوب می شود. در ادامه طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته را می خوانید

طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته

طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش :

 کره 100 گرم
 شکر 150 گرم
 تخم مرغ1 عدد
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل1  قاشق سوپخوری
آرد125 گرم
جوپرک125 گرم
پسته تست و خرد کرده100 گرم
کشمش100 گرم

روش تهیه شیرینی پسته و كشمش :

فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.  آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.

در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانيد به جای كشمش از انواع ميوه های خشک مثل كرنبرى استفاده كنيد.

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه