X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ تیر
بازديد : 754

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

09337326768345651422 طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

.

مواد لازم:

 

برنج                        نیم کیلو

مرغ                        ۱ عدد کوچک

بادنجان قلمی            ۴ عدد

زرشک پلویی             ۱۰۰ گرم

زعفران سائیده شده    ۱ قاشق سوپخوری (زعفران آب کرده)

شکر ۲                    قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ             ۲ عدد

ماست                     ۱ لیوان

روغن                       برای سرخ کردن

 

 طرز تهیه:

ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه ای کرده و سرخ میکنیم زرشک را با شکر باید مخلوط کنیم قابلمه را روی حرارت گذاشته کمی روغن اضافه کرده و در ظرف دیگری ماست را که بهتر است چکیده شود میریزیم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه میکنیم قابلمه را از روی گاز برمیداریم.

مقداری از برنج را با این مواد مخلوط کرده و ته قابلمه میریزیم کمی روغن مایع داخل ظرف دیگری روی حرارت گذاشته و زرشک را در آن ریخته و شکر را هم ریخته و کمی تفت میدهیم مقدار دیگری برنج روی مواد میریزیم و بادنجان ها را روی مواد میریزیم .

مطلب پیشنهادی :   راهنمای چیدن وسایل در خانه کوچک

زرشک را روی بادنجان ها ریخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم ریخته و بقیه برنج را روی مواد ریخته و صاف میکنیم زعفران آب کرده را به تنهایی با مخلوط آب مرغ روی برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت ۱ ساعت میگذاریم بپزد مواظب باشید مواد داخل ظرف نسوزد.

(V 832 , 1 today)

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


پیش بینی


loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي