مطالب پيشنهادي
.

طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ تیر
بازديد : 589

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

09337326768345651422 طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

.

مواد لازم:

 

برنج                        نیم کیلو

مرغ                        ۱ عدد کوچک

بادنجان قلمی            ۴ عدد

زرشک پلویی             ۱۰۰ گرم

زعفران سائیده شده    ۱ قاشق سوپخوری (زعفران آب کرده)

شکر ۲                    قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ             ۲ عدد

ماست                     ۱ لیوان

روغن                       برای سرخ کردن

 

 طرز تهیه:

ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه ای کرده و سرخ میکنیم زرشک را با شکر باید مخلوط کنیم قابلمه را روی حرارت گذاشته کمی روغن اضافه کرده و در ظرف دیگری ماست را که بهتر است چکیده شود میریزیم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه میکنیم قابلمه را از روی گاز برمیداریم.

مقداری از برنج را با این مواد مخلوط کرده و ته قابلمه میریزیم کمی روغن مایع داخل ظرف دیگری روی حرارت گذاشته و زرشک را در آن ریخته و شکر را هم ریخته و کمی تفت میدهیم مقدار دیگری برنج روی مواد میریزیم و بادنجان ها را روی مواد میریزیم .

مطلب پیشنهادی :   تکنیک های شستن لباس های سفید

زرشک را روی بادنجان ها ریخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم ریخته و بقیه برنج را روی مواد ریخته و صاف میکنیم زعفران آب کرده را به تنهایی با مخلوط آب مرغ روی برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت ۱ ساعت میگذاریم بپزد مواظب باشید مواد داخل ظرف نسوزد.

(V 645 , 1 today)
.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبليغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي