X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز ۹۵

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۳ اسفند
بازديد : 626

در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز ۹۵ را آموزش می دهیم.

coconut chocolate طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95

مواد لازم

کره : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲۵۰ گرم
شکلات : ۲۰۰ گرم
مارگارین : ۸۰ گرم ( یا ۶ قاشق غذاخوری روغن)

مرحله اول

کره، خامه و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از ۲ ساعت مواد را برش بزنید.

مرحله دوم

شکلات را روی حرارت غیر مستقیم آب کرده و مارگارین یا روغن را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

بخوانید :   دکوراسیون سقف منزل و باید و نبایدهای آن
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي