طرز تهیه سالاد پانزانلا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 11 مهر

 طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد پانزانلا, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد مورد نیاز:
نان تست مكعبي‌شده ۳۰۰گرم
سركه بالزاميك: دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون: پنج قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زیتون بی دانه به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي درشت خردشده: ۷۰۰ گرم
خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام يك عدد
سير يك حبه
طرز تهيه:
يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان مي‌آيد. ابتدا نان‌ها را داخل فر مي‌گذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي