X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه سالاد پانزانلا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۱ مهر
بازديد : 673

 طرز تهیه سالاد پانزانلا

110  طرز تهیه سالاد پانزانلا

مواد مورد نیاز:
نان تست مکعبی‌شده ۳۰۰گرم
سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
گوجه‌فرنگی درشت خردشده: ۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد
سیر یک حبه
طرز تهیه:
یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

(کل ۲۲۵ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   تاثیر مبلمان اداری در فضای کاری
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي