طرز تهیه سالاد سبزیجات آکار ، فوق العاده خوشمزه

باز هم برگشتیم با آموزش یک سالاد دیگر ، سالادی کاملا سالم ، رنگارنگ و خوشمزه که ترکیبی از سبزیجات مختلف است

طرز تهیه سالاد سبزیجات آکار ، فوق العاده خوشمزه
سالاد سبزیجات آکار

سالاد آکار

آب  1/3 لیوان  .  سرکه سفید 1/3 لیوان  .  زنجبیل پودر یا رنده شده 2 قاشق چایخوری

شکر 3 و 1/2 قاشق  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  پیاز کوچک ریز شده 1 عدد

کلم پیچ خرد شده 4 لیوان  .  هویج خلال شده 3/4 لیوان  .  خیار خلال شده 1 لیوان

سالاد آکار به عنوان یک ترشی همراه غذا سرو می شود و منشا آن از کشور اندونزی می باشد. اگرچه این سالاد در کشورهای مالزی و سنگاپور نیز مورد مصرف قرار می گیرد. سالاد آکار را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه: آب و سرکه را در یک ظرف بجوشانید و شکر را به آن اضافه کرده و (مانند سکنجبین) در آن حل کنید. سپس هنگامیکه مایع شفاف شد، آن را از روی حرارت بردارید.

پیاز، کلم پیچ، هویج و خیار را در ظرف سالاد بریزید و مایع سرکه را روی آن بریزید. نمک و زنجبیل را روی ان بپاشید و سالاد را سرو کنید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه