X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ مرداد
بازديد : 320

سالاد اسفناج و ماهی سالامون یک سالاد رژیمی و خوشمزه می باشد که دستور تهیه آنرا در ادامه می توانید بخوانید و این سالاد خوشمزه را خودتان در خانه تهیه کنید

Balsamic Salmon Spinach طرز تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون :

۱/۲ (یک دوم) پیمانه اسفناج

۱/۳ پیمانه ماهی سالمون قطعه قطعه شده

۱/۳ پیمانه مارچوبه سرخ شده( به همراه روغن انگور و روغن کنجد)

۱/۴ پیمانه قارچ سرخ شده(قارچ صدفی خرد شده،سیر،زنجبیل،روغن انگور و روغن کنجد)

۱/۴ پیمانه هویج خرد شده

۲ قاشق غذا خوری برنج به همراه سس سرکه(برنج بدون چاشنی،سرکه،عسل،نمک و خیار)

۱/۸ قاشق غذا خوری نمک

۱/۲ قاشق چای خوری دانه کنجد برشته شده(اختیاری)

طرز تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون :

۱_ برای درست کردن برنج و سس سرکه:۱/۴ پیمانه سرکه،۱ قاشق چای خوری روغن آووکادو،۱ قاشق چای خوری روغن کنجد،۱/۴ قاشق غذا خوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده؛هم میزنیم و میگذاریم در دمای اتاق بماند.

بخوانید :   طرز تهیه لبو به چند روش مختلف

۲_ مارچوبه سرخ کرده:۲ قاشق غذا خوری مارچوبه،۲ قاشق غذا خوری روغن دانه انگور را با ۱/۲ قاشق غذا خوری روغن کنجد در ظرفی ریخته ، آن را روی شعله اجاق گذاشته و هم میزنیم تا یک دست سرخ شود.

۳_ قارچ سرخ شده:۲۰۰ گرم قارچ صدفی خرد شده،۱/۲ قاشق غذا خوری سیر تازه رنده شده،۱/۲ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خرد شده و۱ قاشق چای خوری روغن انگور را در ظرفی باهم مخلوط کرده  سپس آن را روی اجاق گذاشته و به همراه ۱ قاشق غذا خوری روغن کنجد به هم میزنیم تا قارچ ها سرخ شوند.

۴_اسفناج،ماهی،مارچوبه،قارچ های سرخ شده و هویج را در ظرفی میریزیم و به آن سس سرکه و مقداری نمک می افزاییم ودر صورت داشتن علاقه میتوانیم مقداری دانه کنجد به سالاد اضافه کنیم.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي