X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

تاريخ : ۱۸ اردیبهشت
بازديد : 109

دونر کباب یا همان کباب ترکی یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه می باشد که اکنون غذای ویژه ترک زبانان نیست و در کل کشور در اکثر رستوران ها و یا فست فود ها سرو می شوذ در ادامه با ما همراه باشید با طرز تهیه یک دونر کباب ویژه …

آموزش و طرز تهیه دونر کباب

 

7 طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

 

   طرز تهیه :

    این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه میشه به این صورته که؛ فیله های          گوشت رو به سیخ بلند و به صورت فشره به سیخ میکشن و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب            میکنن.

      مواد لازم برای تهیه کباب ترکی

  • گوشت قرمز یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای نصف یک عدد
  • نمک، فلفف پودر سیر، روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن
  • خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سس هزار جزیره به میزان لازم

 

فیله های برش زده رو داخل یک ظرف میریزیم و بهش نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر ۲ قاشق روغن زیتون اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون کردم. درب ظرف رو میگذاریم و برای ۲ ساعت داخل یخچال فرصت میدهیم تا گوشت مرنیت یا مزه دار بشود.

 

بخوانید :   زمان بازی رئال و یوونتوس یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

00 طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

 

سپس پیاز به شکل خلال خرد کرده و کمی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ خرد شده و گوجه فرنگی را با پیاز مخلوط کرده کمی تفت می دهیم تا نرم شود. 

 

بعد از مدت زمان داده شده، سینی فر رو خیلی کم با روغن چرب میکنیم و فیله های مرغ رو جدا جدا روی سینی قرار میدهیم.


0000 طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

سینی فر رو داخل فری که از قبل با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودیم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه فیله های مرغ رست بشه.

 

4 طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

بعد از پخت اولیه فیله های مرغ، حالا خلال های، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی رو روی فیله های مرغ می ریزیم و مجدداً با هم داخل فر قرارشون میدیم.

 

24 1467680855 turkish kebab طرز تهیه دونر کباب (کباب ترکی) + آموزش تصویری

درجه حرارت فر رو پایین تر می آوریم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم . برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه اجازه میدیم تا داخل فر بمانند.

بعد از این زمان کباب ترکی ما آماده سرو کردن هست، مخلوط آماده شده رو روی نان های مدیترانه یا پیتا یا نان مخصوص دونر می کشیم و در کنارش هم کمی خیار شور، گوجه فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار میدیم. در صورت تمایل هم کمی سس هزار جزیره روی غذا می ریزیم.

نان رو به صورت یک ساندویچ جمع کرده و سپس اون رو سرو می کنیم. به همین سادگی توی خونه می تونیم یک دونر کباب بسیار خوشمزه تهیه کنیم. نوش جان 

 

بخوانید :   دستور پخت رول بادمجان و پنیر

منبع : #گهر

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي