X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه خیارشور سه روزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۳ فروردین
بازديد : 224

طرز تهیه خیارشور سه روزه را در ادامه این بخش از سایت گهر برای شما خوبان تهیه کرده ایم.

خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.

چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت ۳ روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.

واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

مطلب پیشنهادی :   راهنمای تغییر دکوراسیون به سبک فنگ شوی

مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :

 سیر ۲ بته
 شوید خرد شده به مقدار لازم
* ادویه‎های ترشی  نصف قاشق چای خوری
 فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد
سرکه سفید نصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری

* ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )

نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :
سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

(V 482 , 1 today)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي