X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه خورش میوه غذای کرمانشاهی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۷ مرداد
بازديد : 179

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  طرز تهیه خورش میوه غذای کرمانشاهی  صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

gahar27mordad 10 طرز تهیه خورش میوه غذای کرمانشاهی

خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
  • مغز ران گوسفند: ۲۰۰ گرم
  • سیب سبز: ۱ عدد
  • کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم عدد
  • آب آلبالو: ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۲۰ گرم
  • آلبالو (بدون هسته) ۲۰۰ گرم
  • لیمو ترش (آب گرفته شده): ۱ عدد
  • پیاز داغ: ۱۰ گرم
  • قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱٫    پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های ۱٫۵ در ۱٫۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
۲٫    شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۳٫    گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.
۴٫    آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
۵٫    تکه های سیب را به مدت ۵ دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.
۶٫    ۲۰ دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.
(کل ۱۵۰ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   چگونه از بارداری ناخواسته جلوگیری کنیم؟
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي