X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه ته چین ماهی مجلسی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲ اردیبهشت
بازديد : 1435

در بخش آشپزی سایت گهر طرز تهیه ته چین ماهی مجلسی را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم از این آموزش لذت ببرید. با ما همراه باشید.

.

fish butts china طرز تهیه ته چین ماهی مجلسی

.

مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی :

.

فیله ماهی ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

تره ۱۰۰ گرم

جعفری ۱۰۰ گرم

گشنیز ۱۰۰ گرم

شوید ۱۰۰ گرم

کره ۲۵ گرم

روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ته چین ماهی :

.

برنج را از یکساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.

کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ترجیحاً ماهی تیلا پیا را بطوریکه تمام سطح تابه را بپوشاند.

به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آبکرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.

بخوانید :   راهنمای انتخاب بهترین مدل پرده آشپزخانه

طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.

برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آنرا روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.

بعد از یکساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است

(کل ۱,۵۰۶ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي