X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه بزقرمه خورش ایرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۹ مرداد
بازديد : 106

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد   طرز تهیه بزقرمه خورش ایرانی صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

bored طرز تهیه بزقرمه خورش ایرانی

مواد لازم برای بزقرمه :

 پیاز درشت  یک عدد
 گوشت فیله ۵۰۰ گرم
 نخود دو سوم پیمانه
 آب یک و هفت دهم لیتر
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
سیر چهار تا پنج حبه بزرگ
کشک خشک صد گرم
نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه بزقرمه :

کشک را در نصف پیمانه آبجوش خیس مى کنیم.

نخود را از قبل خیس مى کنیم، آب آن را عوض کرده، سپس نخود را جوشانده و آبکش مى کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

 

پیاز را نگینى خرد کرده و در کمى روغن زیتون تفت مى دهیم، سیر  را نیز اضافه مى کنیم، سپس گوشت را نیز تفت مى دهیم تا رنگ آن کاملاً تغییر کند.

مطلب پیشنهادی :   آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

زردچوبه و فلفل سیاه مى زنیم، نخود و آب را اضافه کرده، وقتى غذا جوشید شعله را کم مى کنیم و زمان مى دهیم تا گوشت و نخود کاملاً بپزند، سپس نمک مى زنیم.

 

زعفران را اضافه کرده، وقتى آب غذا کم شد، با گوشت کوب مواد را مى کوبیم و کشک را اضافه مى کنیم.

مى گذاریم تا چند قل بزند و جا بیافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، کشک و سیرداغ تزئین کرده و سرو مى کنیم.

 

* این غذا در کرمان عموماً به عنوان پیش غذا یا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فیله استفاده شده یا با گوشت دنده جایگزین مى شود.

 

* در بین خانواده هاى کرمانى بسته به ذائقه با کمى تغییر در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سیب زمینى پخت مى شود، اما مواد پایه و روش پخت یکسان است.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه جواهر پلو غذایی لذیذ و متفاوت

* دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

(V 276 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي