X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه بریونی ، غذای سنتی ویژه اصفهان

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۸ مهر
بازديد : 1937

طرز تهیه بریونی ، غذای سنتی ویژه اصفهان

غذایی سنتی از شهری قدیمی و سنتی . پایتخت فرهنگ و هنر ایرانی غذاهای سنتی زیادی دارد اما این غذا به راستی چیز دیگریست . بریونی غذاییست که با نام اصفهان همراه است . عاشقان گوشت این غذای خوشمزه را از دست ندهید .

372336 166 طرز تهیه بریونی ، غذای سنتی ویژه اصفهان

مواد لازم:

  •     گوشت گردن / سردست / دنده …. ۵۰۰ گرم
  •     پیاز درشت …. ۱عدد
  •     نمک وزردچوبه وفلفل و دارچین …. به مقدار لازم
  •     خلال بادام …. به مقدار لازم
  •     سبزی معطر ریز خرد شده …. ۵ ق م
  •     برگ ریحان تازه …. ۴ ق م
  •     ترخون/مرزه/نعنا(خشک) …. مجموعا ۱ ق م
  •     شش گوسفند(جگر سفید) ….. دلخواه

طرز تهیه:

۱ – گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وزردچوبه نیم پز کرده(به مدت ۱ ساعت در قابلمه) وپس از سرد شدن وپاک کردن ار استخوان و… چرخ می کنیم .آب گوشت را برای چرب کردن گوشت و تریت بریون نگه دارید .

۲ – ریحان تازه را ریز خرد کرده و سبزیجا خشک را نیز پودر کنید . سبزیجات را اضافه کرده نمک وفلفل را اندازه می کنیم وخوب ورز می دهیم .

۳ – سپس کف قالب بریان (قالب ها بیضی شکل با دسته بلند که در عکس می بینید -در صورت در دسترس نبودن میتوانید از تابه های کوچک استاده کنید) را چرب کرده دارچین وخلال بادام ریخته از موادگوشتی در قالب بریان قرار داده به قطر ۱ سانتی متر وسپس روی حرارت قرار داده تا برشته شود .

372338 608 طرز تهیه بریونی ، غذای سنتی ویژه اصفهان

۴ – نان را به وسیله چربی موجود روی اب گوشت چرب کرده وسپس بریان برشته را روی ان بر می گردانیم .

بخوانید :   معرفی بهترین راه ها برای از بین بردن استرس و اضطراب

۵ -جهت تزئین می توانیم از شش پخته وچرخ شده نیز استفاده کنیم .

۶ -آبگوشت باقیمانده از گوشت را می توان با نان خرد شده مخلوط وبه همراه کشک در کنار بریان استفاده کرد .

نکات :

۱ – بریان به صورت سنتی چرب سرو میشود . میتوانید اگر دوست داشتید تا نوع سنتی آن را تهیه کنید . ۱۰۰ گرم قلوه گاه گوسفنده یا ۵۰ گرم دنبه نیز اضافه کنید.

۲ – در رستوران ها میز مخصوص تهیه بریون موجود بوده که در عکس میبینید . این میز یک قابلمه بزرگ دارد که آب گوشت داخل آن است و سک سینی که زیر آن شعله روشن است و برای خود بریون استفاده میشود .

372337 233 طرز تهیه بریونی ، غذای سنتی ویژه اصفهان

۳ – معمولا بریون به صورت یک نان که گوشت داخل آن است به همراه سبزیجات ، پیاز و ترشی ودورچین و همچنین کاسه ای جدا گانه که تریت داخل آن است سرو میشود .

۴ – تریت بریون توسط خود آشپز تهیه میشود . روی تریت کشک و دارچین و یک عدد گوجه معمولا قرار داده میشود .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي