X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۴ خرداد
بازديد : 538

زولبیا و بامیه جز شیرینی های ماه مبارک رمضان است که طرفداران زیادی با وجود ضررهای فراوان دارد. اما در بین این دو شیرینی بامیه بیش از زولبیا طرفدار دارد و به قول معروف خیلی خوش خوراک تر از زولبیا است. در ادامه طرز تهیه بامیه خانگی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که امیداوریم در خانه بتوانید به آسانی درست کنید.

zulbia bamie طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شربت 

دو لیوان شکر

یک لیوان آب

یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو

دو قاشق غذاخوری  گلاب

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

یک قاشق غذاخوری گلوکز یا بادکا

 

طرز تهیه شربت

ابتدا شربت را درست کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه. به اینصورت که شکر و آب را بذارید روی حرارت بسیار ملایم تا کم کم جوش بیاد.

همزمان گلاب را هم اضافه کنید، ممکنه نیم ساعت طول بکشه تا جوش بیاد، به محض اینکه جوش اومد، جوهر لیمو و زعفران دم کرده و گلوکز را اضافه کنید.

بخوانید :   دستور پخت رولت سبزی و ماست

دو الی سه دقیقه بذارید بجوشه و از روی حرارت بردارید. بعدش بزارید کنار تا کاملا ولرم رو به سرد بشه.

غلظت شربت بعد از سرد شدن باید شبیه عسل روان بشه.

 

مواد لازم برای تهیه بامیه 

آرد یک پیمانه/۱۲۵ گرم

آب یک پیمانه/۲۴۰ گرم

کره بیست گرم

عسل یک قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ دو عدد درشت

طرز تهیه بامیه خانگی 

ابتدا آب و کره و عسل رو با هم مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا آب بجوش بیاد .

آرد را یکباره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه و جمع بشه، حدود سه الی چهار دقیقه کافیه.

خمیر را بگذارید کنار تا سرد بشه بعد تخم مرغ ها را با خمیر مخلوط کنید خوب به هم بزنید تا یکدست بشه.

خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره ستاره و به کمک قیچی خمیر را داخل روغن بندازید تا سرخ بشه، مرتب هم بزنید تا همه جای بامیه ها سرخ بشه.

بخوانید :   راهنمای کنترل خشم در خیابان

بلا فاصله بعد از سرخ شدن داخل شربت ولرم تا سرد بندازید.

* اندازه بامیه ها بستگی به سلیقه خودتون داره.

* حدود ششصد گرم بامیه با این مقدار مواد درست میشه.

* اگر شربت زیاد اومد میتونید داخل یخچال برای دفعه بعد نگهدارید.

* اگر به روش بالا شربت را درست کنید هم غلظت لازم را بدست میارید هم شربت شکرک نمیزنه

 

 

اشکالات رایج در پخت بامیه 

√ بامیه هسته دارد (داخل بامیه شربت نمیخورد و خشک میشود)

🔸شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میشود

🔸شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم زود رنگ بگیرد ودرونشان خام بماند

🔸خمیر خوب پخته نشده باشد

🔸بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید

🔸فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن

🔸بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه

بخوانید :   روابط فرد با همکار و خانواده و نکات مهمی در مورد آن

 

√ خط ماسوره بامیه از بین میرود(آج)

🔸مقدار تخم مرغ زیاد است

🔸مقدار آب داخل خمیر زیاد است

🔸ماسوره مناسب بامیه نیست

 

√ بامیه خورد میشود

🔸مقدار بامیه داخل تابه زیاد است

🔸تخم مرغ خوب مخلوط نشده است

🔸مقدار تخم مرغ کم باشد

🔸خمیر خوب پخته نشده باشد

🔸آب به صورت کامل جوش نیامده باشد

 

√بامیه نرم میشود

🔸شربت بیش از اندازه داغ است

🔸شربت بیش از اندازه رقیق است

🔸تخم مرغ خمیر زیاد است

🔸شعله ی گازبرای پخت زیاد است

مقدار شربت داخل خمیر زیاد است

 

√یک علت دیگه نرم شدن بامیه

در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم میخوره.

استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم میکنه هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه.

(کل ۱,۲۲۲ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي