X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه بال مرغ کبابی” به سبک آسیایی”

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۴ دی
بازديد : 407

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 مواد لازم : برای ۲۴ نفر

بال مرغ
 ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم
 آرد
 ۱۱۰ گرم
 نمک
 ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز
 ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی
 به مقدار لازم
کره بادام زمینی
۱/۴ فنجان
آب
۲ قاشق غذاخوری
سس تند
۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای
۱٫۵ قاشق چای خوری
آبلیمو
۱٫۵ قاشق چای خوری
سس سویا
۱٫۵ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل
۱/۲ قاشق چای خوری

fo1856 طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

داخل یک قابلمه روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت ۶ الی ۸ دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه نان ماست آلمانی

داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.

منبع : sooran.com

(کل ۴۹۸ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي