X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه

تاريخ : ۲۲ اسفند
بازديد : 178

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه

ادویه پلو با ماهیچه یکی از غذاهای ایرانی و بسیار لذیذ است که به غذای چهارشنبه سوری نام گرفته است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه را آموزش دهیم

stuffed1 pasta1 muscle1 طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

مواد لازم برای ۶ نفر:

ماهیچه گوسفند ۴ عدد
 ادویه پلویی  ۷۰ گرم
پیازداغ عسلی  به مقدار لازم
فلفل سبز خرد شده کمی
سیر ۳ حبه
جوزهندی رنده شده کمی
پودر گلسرخ و گشنیز کمی
زیره سیاه و سیاهدانه روی هم دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج ۴ تا ۵ پیمانه

 

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه :

ماهیچه تمیز شده گوسفند را با کمی پیاز و سیر و فلفل خرد شده و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و کمی آب روی حرارت بار می گذاریم تا بپزد و خیلی کم آب داشته باشد. وقتی پخت استخوان ها را جدا می کنیم.

ماهیچه را با پیاز و سیر و فلفل و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و آب می گذاریم تا بپزد

از قبل ادویه را آماده می کنیم. زیره و سیاه دانه برای ایجاد مزه بهتر غذاست. باقی ادویه جات باید کاملا ساییده شوند. تخم گشنیز طبیعت خنکی دارد که گرمی این ادویه را اعتدال می بخشد. جوز هندی را میتوان به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کرد.

بخوانید :   آقایان این مهارت های خواستگاری کردن را یاد بگیرند

از قبل ادویه را آماده می کنیم

برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده تر بر می داریم تا هنگام مخلوط کردن شفته نشود. اکنون ته ماهیتابه مخصوص ته چین یا پلو های مخلوط ( دیواره کوتاه ) را کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را کف آن چیده و نمک می زنیم. می توانید به برنج هنگام آبکش کردن کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ زرد خوشرنگی بگیرد. اکنون یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید.

برنج را آبکش می کنیم یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید

سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن ریخته و سپس مجددا یک لایه برنج و ادویه پلویی و سیاهدانه و زیره سیاه می ریزیم و فشار می دهیم .

سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن می ریزیم

حال از آب گوشت کمی روی برنج می ریزیم. ادویه پلویی می پاشیم و روغن حیوانی را داغ کرده و روی برنج می دهیم.

در آخر روی لایه برنج کمی آب گوشت و روغن حیوانی داغ کرده را روی آن می ریزیم

سپس داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه مدت یکساعت دم می گذاریم یا روی حرارت اجاق گاز به مدت یک ساعت و نیم با حرارت کم قرار می دیم تا هم دم بکشد و هم ته دیگ ها برشته شوند. سپس در ظرف مناسب کشیده و سرو می کنیم.

بخوانید :   تعبیر خواب هدیه ، دیدن هدیه گرفتن در خواب

نکته : مزه غالب این غذا تخم گشنیز و جوزهندی و سیاهدانه و زیره است. ادویه پلویی مخلوط مواد دیگری نیز دارد که باعث مزه خاص این پلو می شود. به جای ماهیچه از دنده و دم سینه چرب گوسفند هم می توان این پلو مخلوط خوشمزه را تهیه کرد.

منبع: گهر

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي