طرز تهیه آش گوشت

مواد لازم براي شش نفر:

 سبزي (شامل؛ تره، جعفري، گشنيز، اسفناج)
 5/1 كيلو
حبوبات (نخود، لوبيا و عدس)
 400 گرم
 پياز سرخ شده
 چهار قاشق سوپخوري
 نمك و فلفل
به مقدار لازم
 زردچوبه (در صورت تمايل)
يك قاشق مرباخوري
گوشت ران يا سردست بدون استخوان
700 گرم
رشته آش
400 گرم

طرز تهیه آش گوشت
طرز تهيه :
ابتدا حبوبات را تميز كرده و مي‌شوييم و مي‌گذاريم تا با گوشت و پياز سرخ شده، پخته شود، پس از اين‌كه گوشت و حبوبات تقريبا پخته شد رشته را اضافه مي‌كنيم تا آن نيز بپزد. سپس سبزي‌هاي تميز و خرد شده را داخل آش مي‌ريزيم و بهم مي‌زنيم و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا آش ته نگيرد، پس از اين‌كه آماده شد، در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و در صورت تمايل روي آن را با پياز سرخ شده مانند تصوير تزئين مي‌كنيم .

 

منبع : sooran.com

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه