سوپ مرغ و تره‌فرنگي

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 12 آذر

مواد لازم براي ۴ نفر:

سيب‌زميني ۲۷۵ گرم
مرغ ۱۱۵ گرم
تره‌فرنگي ۵۰ گرم
سبزيجات معطر تازه به ميزان دلخواه
آب يك و يك‌چهارم پيمانه(۳۰۰ ميلي‌ليتر)
شير ۱ ليتر(۴ پيمانه)
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب‌ليمو به ميزان لازم

سوپ مرغ و تره‌فرنگي, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهيه:
سيب‌زميني‌ها را پوست كنده، به صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد. سينة مرغ بدون پوست و استخوان و تره‌فرنگي‌ها را نيز به صورت باريك حلقه‌حلقه كنيد. سبزيجات و مرغ خرد‌شده را به همراه آب داخل قابلمه بريزيد. مخلوط را بر روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس در ظرف را گذاشته و بگذاريد تا مواد به مدت ۲۰ دقيقه و به آرامي بجوشند. تا سيب‌زميني‌ها نرم شوند. بعد مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و به صورت پوره درآوريد تا كاملاً نرم و يك‌دست شود.
حالا پوره را در قابلمه متوسطي ريخته و شير، نمك، فلفل و سبزيجات معطر را به آن اضافه كرده و بهم بزنيد و بر روي حرارت متوسط رو به كم قرار دهيد تا به آرامي بجوشد و غليظ شود و در هنگام سرو مقداري آب‌ليمو به آن اضافه كنيد.
نكته:


پس از پختن سوپ و برداشتن آن از روي حرارت، به ميزان دلخواه به آن آب‌ليمو اضافه كنيد.

 

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي