X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

روش پخت پای استیک

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۲ مهر
بازديد : 412

روش پخت پای استیک

365393 976 روش پخت پاي استيكمواد لازم برای ۱۲ نفر:

  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کنسرو گوشت مرغ خرد شده: ۱۴۰ گرم
  • استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده: یک کیلوگرم
  • آرد ساده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • سرکه قرمز که با ۲ لیوان آب مخلوط شده باشد: ۱۰ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت گاو: یک‌ویک‌سوم قاشق سوپ‌خوری
  • آویشن: ۴ شاخه
  • موسیر تازه: ۶۰۰ گرم
  • ژل زغال‌اخته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • مواد لازم برای رویه خردلی:آرد :۳۵۰ گرم
  • پودر خردل: یک قاشق سوپ‌خوری
  • کره فریز شده :۲۰۰ گرم
  • آب سرد: ۶ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

۱٫ نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه کنید.

بخوانید :   فواید داشتن حیوانات خانگی

۲٫ حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی‌متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت‌ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.

۳٫ فر را با درجه ۲۰۰ سانتی‌گراد گرم کرده، باقی‌مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی‌پزی پخش کرده و برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

۴٫ حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

بخوانید :   روش های روشن کردن خانه های تاریک

۵٫ موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف ۲ لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برسانید.

۶٫ حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.

نکته: بهتر است محتویات داخل پای را از یک روز قبل آماده کنید تا در طول شب خنک شود.

(کل ۷۳ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي