روش تهیه معجون میوه ایتالیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 14 مهر

روش تهیه معجون میوه ایتالیایی

روش تهیه معجون میوه ایتالیایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه شیک ماست و میوه ایتالیایی

 

مواد لازم : (۲ نفر)

کمپوت گیلاس : ۱ لیوان (یخ زده و بدون هسته)

ماست چکیده : ۱ لیوان (کم چرب)

مخلوط آب گیلاس و انار : ۱ لیوان

آناناس : ۲۵۰ گرم (تازه یا کنسروی)

موز : ۱ عدد (پوست کنده و اریب برش زده)

 

طرز تهیه :

آناناس ها را در مخلوط کن بزنید تا کاملاً له شوند. چند برش موز را برای سرو کنار بگذارید و باقی مانده را با مخلوط آناناس در مخلوط کن بزنید. ماست، آب گیلاس و انار و گیلاس ها را داخل این مخلوط بریزید و خوب بزنید تا یکدست و مانند معجونی نرم و غلیظ شود.

مخلوط را در یخچال بگذارید و پس از چند ساعت آن را سرو کنید. هنگام سرو کردن می توانید آن را با تعدادی برش موز یا چند گیلاس تزئین کنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي