روش تهیه معجون میوه ایتالیایی
روش تهیه معجون میوه ایتالیایی
طرز تهیه شیک ماست و میوه ایتالیایی
مواد لازم : (۲ نفر)
کمپوت گیلاس : ۱ لیوان (یخ زده و بدون هسته)
ماست چکیده : ۱ لیوان (کم چرب)
مخلوط آب گیلاس و انار : ۱ لیوان
آناناس : ۲۵۰ گرم (تازه یا کنسروی)
موز : ۱ عدد (پوست کنده و اریب برش زده)
طرز تهیه :
آناناس ها را در مخلوط کن بزنید تا کاملاً له شوند. چند برش موز را برای سرو کنار بگذارید و باقی مانده را با مخلوط آناناس در مخلوط کن بزنید. ماست، آب گیلاس و انار و گیلاس ها را داخل این مخلوط بریزید و خوب بزنید تا یکدست و مانند معجونی نرم و غلیظ شود.
مخلوط را در یخچال بگذارید و پس از چند ساعت آن را سرو کنید. هنگام سرو کردن می توانید آن را با تعدادی برش موز یا چند گیلاس تزئین کنید.