X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

رفع تشنگی با رطب سنتی

تاريخ : ۲۷ تیر
بازديد : 361

رفع تشنگی با رطب سنتی

170397 رفع تشنگی با رطب سنتی

 

یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف عرقیجات در ماه رمضان توصیه نمی‌شود، زیرا این نوشیدنی‌ها خنک کننده کبد هستند و نه خنک‌کننده بدن.

اقباله ذاکر حسینی با تاکید بر مصرف نوشیدنی‌های ولرم در وعده‌های افطار، اظهار کرد: به دلیل طبع سرد بدن لازم است در وعده افطار از نوشیدنی‌های ولرم همراه با مواد دارای قند طبیعی مانند خرما، عسل یا انگور شیرین استفاده شود، چرا که این مواد شیرین علاوه بر تنظیم قندخون بدن خاصیت سم‌زدایی نیز دارند.

وی درباره مواد غذایی پیشنهادی در ماه رمضان که به رفع عطش کمک می‌کنند، بیان کرد: دم کردن برگ خشک نعناع و یا مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت و نوشیدن آن بین افطار تا سحر موجب رفع تشنگی خواهد شد.

ذاکر حسینی افزود: در میان عرقیات تنها کاسنی خاصیت خنک‌کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می‌شود نوشیدنی هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط کرده و سپس استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی :   لاغری و کاهش وزن به روش متفاوت

این متخصص طب سنتی، تمبر هندی را به عنوان یکی از مواد غذایی مفید در ماه رمضان معرفی کرد و گفت: خیس دادن تمبر هندی و صاف کردن آن و سپس مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت، نوشیدنی مفیدی برای رفع یبوست در ماه رمضان محسوب می‌شود.

وی افزود: می‌توان از دم کرده لیمو عمانی و همچنین مخلوط زردآلوی تازه همراه عسل نیز به عنوان مواد غذایی مناسب جهت رفع عطش و سنگینی معده استفاده کرد.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

(کل ۱۵ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي