دستور پخت کوکی شکلات و فندق

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت کوکی شکلات و فندق

دستور پخت کوکی شکلات و فندق

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

 جوی دوسر250 گرم
 آرد200 گرم
 جوش شیرینیک قاشق چایخوری
 نمکبه مقدار لازم
کره250 گرم
شکریک دوم پیمانه
شکر قهوه اییک دوم پیمانه
تخم مرغیک عدد
شیریک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفیدیک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده2 پیمانه

 

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

 

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

 

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه