دستور پخت کتلت ماهی و میگوی تایلندی

دستور پخت کتلت ماهی و میگوی تایلندی

دستور پخت کتلت ماهی و میگوی تایلندی
دستور پخت کتلت ماهی و میگوی تایلندی

لوبیا سبز نازک و خرد شده / 70 گرم

تخم مرغ / 1 عدد

پودر نان خشک / 2 ق غ

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ماهی و میگو را در غذاساز خوب له کنید و بعد در ظرفی دیگری منتفل کنید.
باقی مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
از خمیر موجود هر مدلی که دوست داشته باشید درست کنید و بعد در روغن سرخ کنید.

جایگزین ها :

اگر این مزه با ذائقه شما خوش نیامد, مرغ را پخته و ریز کنید و میتوانید بجای ماهی استفاده کنید…مارچوبه تازه هم میتوانید بجای لوبیا سبز استفاده بشود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه