X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت کبک سوخاری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳ آبان
بازديد : 576

کبک سرشار از خواص بی نظیری است در ادامه دستور پخت کبک را به روش سوخاری به شما عزیزان اموزش می دهیم که طعم آنرا بسیار خوشمزه می کند

دستور پخت کبک سوخاری

quebec2 chef1 دستور پخت کبک سوخاری

طرز تهیه کبک سوخاری

مواد لازم برای کبک سوخاری :

 کبک  ۲ عدد
 پیاز خلالی شده  ۳۰ گرم
 ماست ۶۰ میلی لیتر
 آب لیموترش تازه  ۴۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر

مواد مورد نیاز سس :

 آب هلو طبیعی ۲۰۰ میلی لتیر
 انجیر خشک  ۱۵ گرم
 میخک ۲ عدد
 آب لیمو ترش تازه  ۳۰ میلی لیتر

روش پخت کبک سوخاری :

ماست، آب لیموترش، زعفران، فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس کبک را درون مواد قرار دهید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

کبک را درون سینی فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.

بخوانید :   لوازم موردنیاز دوره زایمان کدامند؟

سینی را درون فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کبک بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت ۳ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.

برای تهیه سس :

آب هلو، انجیر و میخک را درون تابه ای ریخته و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

سس آماده شده را به کبک سوخاری اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با پلو یا سبزیجات سرو کنید.

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي