X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت پیتزا لقمه ای بادمجانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۰ بهمن
بازديد : 397

دستور پخت پیتزا لقمه ای بادمجانی

1x1.trans دستور پخت پیتزا لقمه ای بادمجانی

 

مواد لازم:

  • پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • ریحان: به میزان لازم
  • آویشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سیر: ۳حبه
  • بادمجان: ۲عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۳عدد (سفت)
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

روش اول:

۱٫ ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

۲٫ نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و ۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.

۳٫ گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه سالاد سیب زمینی رنگی

۴٫ بادمجان‌ها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.

۵٫ گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و ۵تا ۱۰دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

روش دوم:

۱٫ مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و ۱۵دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

۲٫ داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجان‌ها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه شیرینی هویج و بادام

نکات:

۱) در صورت تمایل از یک عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

۲) بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.

۳) استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ‌تر میکند (همراه با پنیر پیتزا).

(V 377 , 1 today)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي