X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت مینی کیک خرمالو

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲۹ آبان
بازديد : 46

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت مینی کیک خرمالو

persimmon2 mini2 cake1 دستور پخت مینی کیک خرمالو

طرز تهیه مینی کیک خرمالو

مینی کیک خرمالو یک کیک خیلی خوشمزه و مناسب برای عصرونه و کنار یک چایی است، که می توانید بعد از ظهر فوق العاده ای را با عطر خرمالو تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه مینی کیک خرمالو :

آرد ۳۰۰ گرم
 بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
 روغن مایع سه چهارم پیمانه
 شکر  ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
جوز هندی (رنده شده) یک هشتم قاشق چایخوری
دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
گردو (خردشده) ۵۰ گرم
خرمالو یک پیمانه

مواد لازم رویه:

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
 عسل یک قاشق چایخوری
 آب پرتقال یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه مینی کیک خرمالو :

تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس روغن مایع را افزوده و خوب مخلوط کنید. خرمالو بدون پوست و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزوده و با لیسک هم بزنید.

بخوانید :   دستور تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

گردو خردشده را نیز اضافه کرده و مواد آماده را در مینی مافین چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.

پس از خارج کردن قالب از فر، کیک ها را ۱۵ دقیقه داخل قالب خنک کرده سپس روی توری فلزی قرار داده تا کاملا خنک شود، پس از کامل خنک شدن کیک آن را با کرم آماده پوشش داده و در صورت تمایل با مشکلات تزیین کند.

طرز تهیه کرم پنیری:

پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس عسل و آب پرتقال را اضافه کرده و پس از خوب مخلوط شدن کرم آماده است.

(کل ۳۰ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي