X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت مرغ ترش مازندرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ دی
بازديد : 7221

دستور پخت مرغ ترش مازندرانی

69898 دستور پخت مرغ ترش مازندرانی

دستور پخت مرغ ترش مازندرانی

مواد لازم :

مرغ متوسط یک عدد
سبزی شامل (جعفری- تره- کمی شنبلیله- گشنیز و نعنا) یک کیلو
لوبیا سفید یک دوم فنجان
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج دو سوم فنجان
مغز گردوی چرخ شده یک دوم فنجان
سیر ۴-۳ حبه
نمک و فلفل به قدردلخواه
روغن به قدر کافی

 

طرز طبخ مرغ ترش:

مرغ را چند تکه کرده و آن را همراه پیاز کمی سرخ می‌کنیم. سبزی خرد شده را کمی سرخ کرده و گردو را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم با ۲ لیوان آب، نمک و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده، آبلیمو یا آب نارنج، سیر را به خورش اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا جا بیفتد و تقریباً کم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف کشیده و یک یا دو قاشق زرشک شسته شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می‌ریزیم.

 

نکات:

۱- سبزی‌های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب کنید که مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا کم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می‌شود و هم ضد نفخ می‌باشد.

بخوانید :   نحوه برخورد با شوهر خسیس چگونه است؟

 

در ضمن سرخ کردن زیاد سبزی باعث تلخی خورش شده و عطر، طعم و ویتامین آن را هم از بین می‌برد.

 

۲- موقع خرد کردن سبزی همیشه بگذارید آب سبزی کاملاً خشک شود تا به راحتی بتوانید آن را خرد کنید.

۳- اگر دوست داشته باشید می‌توانید یک فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه کنید.

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي