X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت فینگر گوجه فرنگی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ مهر
بازديد : 385

فینگر فودها غذاهای لقمه ای و سریعی که امروزه زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.در ادامه طرز تهیه فینگر فود خوشمزه و دوستداشتنی گوجه فرنگی را مشاهده می کنید

دستور پخت فینگر گوجه فرنگی

make tomato1 finger1 دستور پخت فینگر گوجه فرنگی

طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی

فینگر فودها به غذاهای لقمه ای و غذاهای انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است. کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.

مواد لازم برای فینگر گوجه فرنگی :

گوجه فرنگی حلقه ای شده ۳ عدد
شیر ولرم یک دوم پیمانه
 پنیر فتا  ۱۰۰ گرم
 شوید ساطوری شده  ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش یک دوم قاشق چایخوری
آرد الک شده به میزان لازم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی :

شیر، یک سوم پیمانه روغن مایع، نمک، شکر و پودر خمیر ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و با استفاده از چنگالی بزنید تا با هم مخلوط شود. بعد به تدریج آرد به آن افزوده و ورز دهید تا به صورت خمیر درآید.

بخوانید :   راه های محکم کردن رابطه زناشویی همسران

خمیر آماده شده را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع درون کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. بعد روی آن را با حوله (یا دستمال آشپزخانه) بپوشانید و کنار بگذارید تا به مدت ۵۰ دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را دوباره ورز داده و به دو قسمت تقسیم کنید.

با استفاده از وردنه ای یک قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به صورت گرد پهن کرده و به وسیله قلم مویی روی آن مقداری روغن مایع بمالید.

به گوجه فرنگی مقداری روغن زیتون زده و با فاصله روی خمیر بچینید. سپس روی هر حلقه گوجه فرنگی مقداری از مخلوط پنیر فتا و شوید (با هم مخلوط شده) بریزید.

با استفاده از وردنه ای قسمت دیگر خمیر را نیز به صورت گرد و به همان اندازه خمیر قبلی باز کرده و آن را روی گوجه فرنگی قرار داده، به صورتی که تمام قسمت های خمیر زیرین را بپوشانید.

بخوانید :   تزیین شله زرد نذری و سفره افطار فوق العاده زیبا

به وسیله سر لیوانی (یا کاتر گرد) دور تا دور هر گوجه فرنگی را جدا کرده و دور تا دور خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم چسبانده و خمیرها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید.

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا مواد پخته و روی آن طلایی رنگ شود.

(کل ۲۲۷ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي