دستور پخت دمی بلغور جو

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت دمی بلغور جو

دستور پخت دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو، غذای محلی تهران

دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.

 

مواد لازم برای دمی بلغور جو :

 بلغور جو 200 گرم
 لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا150 گرم
 آب 1 لیتر
 عدس 70 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچینبه میزان لازم
پیاز داغ2 قاشق سوپخوری
نعنا1 قاشق سوپخوری
برنج100 گرم
ماست چکیده برای تزئینبه میزان لازم

 

طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

 

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

 

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

 

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه