X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ شهریور
بازديد : 84

سایت گهر روزانه با مطالب مختلفی در زمینه های فرهنگ و هنر، سبک زندگی، سلامت، دانلود، سرگرمی، اخبار و … بروزرسانی می شود. در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

mushrooms2 potatoes2 دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی ۱ کیلوگرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
آرد یک دوم پیمانه
 نمک  به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده)  ۳۰۰ گرم
 روغن  ۳ قاشق سوپخوری
 پیاز (ریز خرد شده)  ۱ عدد
 شبت (خرد شده)  به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
مطلب پیشنهادی :   نکاتی مهم برای انتخاب و خرید فرش برای منزل

 

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

 

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

 

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

(V 120 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي