X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۴ آذر
بازديد : 311

دستور پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

scaloppine ck 686181 l دستور پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

دستور پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی :

سینه مرغ ۱ عدد

قارچ ۳ عدد

سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

پنیر مازارلا ۲/۱ لیوان

گوجه فرنگی بدون پوست ۱ عدد

آب ۲ قاشق غذا خوری

جعفری ۵ ساقه

آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری

پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی :

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم.

هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم تکه های گوشت نباید سوراخ شوند .

مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.

بخوانید :   تاثیر رنگ آبی در دکوراسیون داخلی منزل

سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم.

کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند.

رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم .

(کل ۲۱۹ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي