X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت آش کلم باکویی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۵ مهر
بازديد : 380

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت آش کلم باکویی

cabbage2 soup2 baked دستور پخت آش کلم باکویی

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

 برنج نیم دانه خیس شده  یک دوم پیمانه
 بلغور جو خیس شده  ۱ پیمانه
 نخود خیس شده ۱ پیمانه
 لوبیا سفید خیس شده ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده ۱ عدد
هویج نگینی خردشده ۴ عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم
ترخون خردشده ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

بخوانید :   نمایندگی تعمیرات بکو

هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

(کل ۹۵ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي