دستور پخت آش کلم باکویی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت آش کلم باکویی

دستور پخت آش کلم باکویی

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

 برنج نیم دانه خیس شده یک دوم پیمانه
 بلغور جو خیس شده 1 پیمانه
 نخود خیس شده1 پیمانه
 لوبیا سفید خیس شده1 پیمانه
کلم برگ خرد شده1 عدد
هویج نگینی خردشده4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده1 عدد
رشته آش150 گرم
سبزی آش1 کیلوگرم
ترخون خردشده150 گرم
فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
کشکبه میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه