X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت آش آلبالو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۳ شهریور
بازديد : 93

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت آش آلبالو

sour cherries1 دستور پخت آش آلبالو

طرز تهیه آش آلبالو

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی ۷۰ گرم
 عدس  ۲۰۰ گرم
 لپه ۵۰ گرم
 برنج  ۷۵ گرم
سبزی‌ ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده کرده ۱ عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته ۳۰۰ گرم
نعناداغ ۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

بخوانید :   انواع روش های پاک کردن آدامس از روی لباس

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

 

اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

 

اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

 

پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسه‌ی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.

 

نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.

(کل ۹ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي