دستور پخت آبگوشت بوقلمون

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 10 آذر

دستور پخت آبگوشت بوقلمون

دستور پخت آبگوشت بوقلمون, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت آبگوشت بوقلمون

مواد لازم برای هر نفر :

گوشت بوقلمونیک قطعه
لپهیک قاشق غذا خوری سر خالی
سیب زمینی کوچک ۱ عدد
 پیاز کوچک۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمزبه مقدار لازم
دارچین۱ قطعه
برگ بو۱ الی ۲ عدد

_ چاشنی سلیقه ای است  ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج  یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و … )

طرز تهیه :
بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و …

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي