X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور پخت آبگوشت بوقلمون

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ آذر
بازديد : 4472

دستور پخت آبگوشت بوقلمون

fo27131 دستور پخت آبگوشت بوقلمون

دستور پخت آبگوشت بوقلمون

مواد لازم برای هر نفر :

گوشت بوقلمون یک قطعه
لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی
سیب زمینی کوچک  ۱ عدد
 پیاز کوچک ۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
دارچین ۱ قطعه
برگ بو ۱ الی ۲ عدد

_ چاشنی سلیقه ای است  ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج  یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و … )

طرز تهیه :
بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و …

بخوانید :   آموزش تهیه حلوا شکری
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي