X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

تاريخ : ۲۹ آبان
بازديد : 9586

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

image f856 4cdee994 دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است که در ۳ یا ۴ روز بعد از درست کردن ترشی ما آماده است.

مواد لازم :

بادمجان قلمی متوسط / ۲ کیلو

فلفل سبز تند / ۵-۷ عدد

سیر / ۱ بته

نعناع خشک / ۱ قاشق غذاخوری

سیاه دانه  / ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز(آسیاب شده) / ۱ قاشق غذاخوری

گلپر (آسیاب شده) / ۱ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز  و  نمک  /  به مقدار لازم

طرز تهیه:

پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشک کنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.

بعد از ۵ دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.

فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم.

بخوانید :   روش هایی برای روشن کردن فضای منزل

بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.

نکته ها:

  • این ترشی پس از ۳-۴ روز قابل مصرف می باشد.
  • ممکن است بعد از گذشتن ۱ تا ۲ روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
  • پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال – نگهداری شود.
(کل ۱۸,۶۲۶ , ۱۴ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي