X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

تاريخ : ۲۹ آبان
بازديد : 11782

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

image f856 4cdee994 دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است که در ۳ یا ۴ روز بعد از درست کردن ترشی ما آماده است.

مواد لازم :

بادمجان قلمی متوسط / ۲ کیلو

فلفل سبز تند / ۵-۷ عدد

سیر / ۱ بته

نعناع خشک / ۱ قاشق غذاخوری

سیاه دانه  / ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز(آسیاب شده) / ۱ قاشق غذاخوری

گلپر (آسیاب شده) / ۱ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز  و  نمک  /  به مقدار لازم

طرز تهیه:

پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشک کنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.

بعد از ۵ دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.

فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم.

بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.

نکته ها:

  • این ترشی پس از ۳-۴ روز قابل مصرف می باشد.
  • ممکن است بعد از گذشتن ۱ تا ۲ روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
  • پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال – نگهداری شود.
بخوانید :   دستور تهیه سوپ کرفس
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي