دستور تهیه کیک شنی

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 27 دی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه کیک شنی

دستور تهیه کیک شنی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه کیک شنی

شاید اسم این کیک برایتان کمى نا آشنا باشد اما این نوع کیک یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود.

 

شدیدا توصیه می شود براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید فوق العاده است. بافتی نرم و عالی دارد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک شنی :

ماست خامه ایی۲/۳ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
 شکر۲/۳ پیمانه
 تخم مرغ ۳ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سرخالی

 

مواد لازم برای رویه کیک شنی :

 شیر عسلی ۱/۴ قوطی
پودر نارگیل۱/۲ پیمانه  

 

دستور پخت کیک شنی :

ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.

 

آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.

 

مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.

 

قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.

 

کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.

 

طرز تهیه مواد رویه کیک شنی :

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.

 

سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي